Klantspecifiek samengesteld
In-house geëngineerd & geproduceerd
Compleet & gecertificeerd systeem

Klantspecifiek samengesteld

Odink & Koenderink onderscheidt zich door het leveren van klantspecifieke totaaloplossingen voor het laagspanningsnetwerk. Uniek is het leveren van maatwerk niet, dat doen veel partijen. Maar wat Odink & Koenderink écht onderscheidend maakt, is dat onze systemen compleet in-house worden geproduceerd. 

Zowel de behuizing als verdeler worden volledig geëngineerd & geassembleerd en als gerectificeerde totaaloplossing geleverd aan onze klant.

Selecteer een onderdeel van uw project

Volledig In-house geëngineerd & geproduceerd

Bij het ontwikkeltraject van een klantspecifiek systeem worden bij Odink & Koenderink zowel de klant als de monteur, nauw betrokken

Bij het ontwerpen en de ontwikkeling van een optimaal werkend systeem wordt door onze technische adviseurs niet puur en alleen gekeken naar de toepassing. Er wordt ook rekening gehouden met praktische zaken. Welke aansluitmogelijkheden zijn er? Welke materialen en installatiemogelijkheden heeft onze klant zelf ter beschikking? Allemaal zaken die bij Odink & Koenderink meegenomen worden in het ontwerp van het gewenste systeem.

Alle specificaties van het ontwikkelde systeem worden vastgelegd. Het systeem kan dus altijd op aanvraag nogmaals geproduceerd worden. Waarbij u verzekerd bent van een continue kwaliteitsniveau. Uw maatwerk product wordt voor ons de standaard.

Een compleet & gecertificeerd systeem

De op maat ontwikkelde systemen worden door Odink & Koenderink volledig in-house geproduceerd & geassembleerd. De systemen worden uitvoerig getest en gecertificeerd aangeleverd. U bent dus altijd verzekerd van continuïteit in het kwaliteitsniveau en ontvangt een gecertificeerd totaalsysteem, klaar voor installatie.

Plug-en-play: gebruiksvriendelijk in installatie & onderhoud

Waar Odink & Koenderink ook oog voor heeft, is de mens die het systeem installeert en gaat onderhouden. Daar wordt niet altijd rekening mee gehouden. Odink & Koenderink doet dat wel. Een systeem kan nog zo goed uitgedacht zijn, installatie en praktisch en doeltreffend onderhoud door de monteurs is zeker zo belangrijk.

De feedback van zowel de klant als monteur wordt gedurende alle fasen meegenomen in de ontwikkeling van het product. Zo komen wij samen met onze klanten tot het gewenste eindresultaat: een klantspecifiek & gecertificeerd totaalproduct. Gebruiksvriendelijk & klaar voor installatie.

Roy Hoefman, Sales Manager

Maak een afspraak met Roy

Heeft u een vraag? Of direct advies nodig? Neem gerust contact op, ik adviseer u graag over de juiste oplossing.

 

 

Roy Hoefman

Neem contact op met Roy Hoefman

privacy

Laat een bericht bij ons achter en wij nemen contact met u op voor een vervolgafspraak.

Toch liever bellen?
Wij staan klaar op +31 (0)53 573 0303