Object met CAM aansluiten? Odink & Koenderink heeft de gecertificeerde plug&play totaaloplossing!

Het is u wellicht niet ontgaan: vanaf 2023 hanteren de Nederlandse Netbeheerders de Compacte Aansluitmodule (CAM) als standaard voor aansluitingen van objecten in de openbare ruimte. Odink & Koenderink ontwikkelde de CAM samen met C&S Benelux en brachten de productie onder in joint-venture: Connectens.

Een plug&play product met veiligheid, gebruiksgemak en eenvoud als basis

Met de ontwikkeling van de CAM realiseerden we een plug&play product met veiligheid, gebruiksgemak en eenvoud als basis, dat resulteerde in het 85% sneller + veiliger + makkelijker aansluiten van objecten in de openbare ruimte. We zijn trots dat we met de CAM een waardevolle bijdrage leveren aan de versnelling van de energietransitie en het bouwen van en betrouwbare en stabiele netwerken voor een duurzame en verbonden wereld.

Meer over de ontwikkeling van de Compacte Aansluitmodule
Compacte Aansluitmodule (CAM)

Gecertificeerde Plug&Play totaaloplossing

Naast de Compacte Aansluitmodule bieden we ook passende behuizingen, in RVS of kunststof, voor zowel de CAM bemeten als de CAM onbemeten. Met het onlangs toegekende certificaat Certificaat van Goedkeuring van Netbeheer Nederland, kunnen wij onze klanten dus wederom voorzien van een gecertifieerde plug&play totaaloplossing voor aansluitingen van objecten in de openbare ruimte.

Bekijk ons assortiment RVS Straatkasten
Certificaat van goedkeuring

Het Certificaat van Goedkeuring is aan Odink & Koenderink toegekend voor de categorieën onbemeten, bemeten 1x 10A en bemeten 3x25-80A.

  • In de categorie Onbemande objecten bemeten, 1x10A OF 3x25A t/m 3x80A, zijn zowel onze volledige series RVN-, RVD-, RVH-, RVS-, RVX-, RVXL RVS Straatkasten als de KVLS Labeo serie kunststof kasten gecertificeerd.
  • In de categorie Onbemande objecten onbemeten, onbemeterde aansluitingen van 1x10A zijn onze RVL-serie RVS Straatkasten en kunststof KVS-serie en type HAS kasten gecertificeerd.


Meer informatie over onze series RVS Straatkasten vindt u op de product pagina of in de brochure.

Roy Hoefman, Sales Manager

Maak een afspraak met Roy

Heeft u een vraag? Of direct advies nodig? Neem gerust contact op, ik adviseer u graag over de juiste oplossing.

 

 

Roy Hoefman

Neem contact op met Roy Hoefman