Oplossingen voor Openbare Verlichting

Openbare verlichting speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het zorgt immers voor veiligheid en comfort in de openbare ruimte, verbetert de zichtbaarheid en maakt een prettige leefomgeving mogelijk. Om ervoor te zorgen dat openbare verlichtingssystemen optimaal functioneren en energiezuinig zijn, is een betrouwbaar en geavanceerd beheersysteem essentieel.

Odink & Koenderink biedt hoogwaardige oplossingen voor openbare verlichting, waaronder een reeks OV Kasten ten behoeve van de voeding, beveiliging en aansturing van openbare verlichting. Deze buitenopstellingskasten bieden een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het beheren en optimaal inregelen van openbare verlichtingssystemen. De OV Verdeelkasten van Odink & Koenderink hebben een modulaire opbouw waardoor zij een ideale oplossing bieden voor het efficiënt beheren en controleren van openbare verlichtingssystemen voor bijvoorbeeld gemeenten, provincies en openbare instellingen.

Modulaire Opbouw

De OV Kasten in deze reeks worden opgebouwd uit een RVS behuizing en ingericht met het ModuCenter verdeelsysteem (IP65) in combinatie met het Wöhner railaftaksysteem.

Het modularie karakter van het ModuCenter systeem zorgt ervoor dat de OV Kasten snel en efficiënt gebouwd kunnen worden. De RVS behuizing is ontworpen om betrouwbaarheid en duurzaamheid te bieden, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden en biedt dus een uitstekende bescherming. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen welke zorgen voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten. Daarnaast zijn de kasten ruim van opzet en bieden de mogelijkheid tot integratie van additionele componenten, zoals energiebeheersystemen, dimsystemen, spanningsbewaking e.d

OV

Geavanceerde functionaliteiten

De OV kasten van Odink & Koenderink bieden geavanceerde functionaliteiten, waaronder optimale kabelbeveiliging en automatische schakeling op basis van het tijdstip van de dag, middels een astronomische programmeerbare klok. Dit stelt gebruikers in staat om de verlichting aan te passen aan de behoeften van de omgeving, dit resulteert in energiebesparingen, langere levensduur van de armaturen en een verminderde milieubelasting.

Oplossingen voor Openbare Verlichting

Beveiliging

Openbare verlichtingsinstallaties worden doorgaans aangesloten op lange kabel tracés soms tot meer dan 1 kilometer. Door toepassing van PRO-TEC 5000 beveiligingen is het mogelijk om de doorsnede van de voedingskabel te reduceren (over de volle lengte van het tracé), zonder concessies te doen aan veiligheid, duurzaamheid, betrouwbaarheid en aanlegkosten. De benodigde PRO-TEC instellingen worden projectmatig verzorgd in ons nieuwe testlaboratorium. Tijdens de FAT (Factorty Acceptance Test) worden deze instellingen (voor onze relaties) zichtbaar gemaakt op een groot scherm.

FAT

Betrouwbaarheid

"Dankzij onze reeks OV-schakelkasten voor buitenopstelling kunnen gemeenten, provincies en openbare instellingen hun openbare verlichtingssystemen efficiënt beheren en controleren," zegt Ryan Ordelmans, directeur van Odink & Koenderink Nederland BV.


Onze roestvaststalen schakelkasten zijn speciaal ontworpen om betrouwbaarheid en duurzaamheid te bieden, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. We zijn ervan overtuigd dat ze een waardevolle toevoeging zijn voor elke openbare verlichtingsinfrastructuur

Marcel ten Thije, Accountmanager Infrastructurele Oplossingen

Marcel ten Thije

Heeft u een vraag? Of direct advies nodig? Neem gerust contact op, ik adviseer u graag over infrastructurele oplossingen.

 

Marcel ten Thije

Neem contact op met Marcel ten Thije