Henri Bolster - Montage Medewerker

Je wordt echt gewaardeerd en dat is een fijne werksfeer. Ik ben trots op mijn werk en het eindproduct dat ik maak

Het proces van Odink & Koenderink

De systemen van Odink & Koenderink worden volledig in-house geëngineerd, geproduceerd & geassembleerd. Wij leveren RVS en ModuCenter Verdeelsystemen en laagspanningsrekken. Systemen worden uitvoerig getest en als gecertificeerde totaaloplossing geleverd. Daarnaast gaan we ons de komende tijd richten op de ontwikkeling van standaard configureerbare productlijnen.

Odink & Koenderink terug naar haar roots  
Odink en Koenderink is sinds 27 maart 2020 weer een zelfstandig bedrijf en daarmee hebben we onze eigen identiteit weer terug. In deze serie spreken we met verschillende medewerkers wat dit voor hen betekent en hoe onze klanten hier in de toekomst van profiteren.

Zelfstandig projecten uitvoeren 

Henri Bolster is als Montage Medewerker verantwoordelijk voor het monteren van de functiekasten. Hij werkt al 11 jaar bij Odink & Koenderink. Voorheen werkte Henri aan één onderdeel van het productieproces, maar inmiddels werkt hij zelfstandig aan projecten.

Betrokken teamleden 

Hij geeft aan dat de teamleden altijd betrokken zijn. Net als de nieuwe directeur die vaak contact heeft met zijn medewerkers. 'Je wordt echt gewaardeerd en dat is een fijne werksfeer. Ik ben trots op mijn werk en het eindproduct dat ik maak'.

Odink & Koenderink - Henri

Benieuwd naar onze plannen? 

Wilt u meer weten over de teamleden van Odink & Koenderink en welke plannen wij hebben voor de toekomst? En wat deze plannen voor u zullen betekenen? Lees hier meer of neem contact op.

Odink & Koenderink in Beeld: ontmoet onze medewerkers