Karl Heinz Wagenvoort - ETO Monteur

We maken het product samen en zo zorgen we ervoor dat de klant tevreden is.

Gecertificeerde producten 

Bij Odink & Koenderink kunt u terecht voor breed aanbod complete verdeelsystemen. De systemen worden uitvoerig getest en gecertificeerd aangeleverd om het kwaliteitsniveau te kunnen waarborgen.

Diverse oplossingen 

De variabele oplossingen die Odink & Koenderink voor haar klanten creëert brengen vele uitdagingen met zich mee voor ETO-monteur Karl Heinz Wagenvoort. Als ETO-monteur is hij verantwoordelijk voor het ophalen van orders en het inbouwen en bedraden van verschillende soorten kasten. Bij de productie van onze laagspanningsrekken maakt Odink & Koenderink gebruik van kwalitatief hoogwaardige componenten zodat de producten zoveel mogelijk onderhoudsvrij zijn.

Hoogwaardige producten 

Al onze producten worden zo ontworpen dat ze zowel snel en gemakkelijk geïnstalleerd als onderhouden kunnen worden. Karl Heinz is al 43 jaar werkzaam bij het bedrijf en vind het bijzonder dat alle teamleden elkaar helpen en versterken. 'We maken het product samen en zo zorgen we ervoor dat de klant tevreden is.'

Odink & Koenderink - Karl Heinz

Benieuwd naar onze plannen? 

Wilt u meer weten over de teamleden van Odink & Koenderink en welke plannen wij hebben voor de toekomst? En wat deze plannen voor u zullen betekenen? Lees hier meer of neem contact op.

Odink & Koenderink in Beeld: ontmoet onze medewerkers