Vacature: backoffice medewerk(st)er

Al meer dan 100 jaar is Odink & Koenderink specialist in totaaloplossingen voor het laagspanningsnetwerk voor onder andere netbeheer, (rail) infra en openbare verlichting. Samen met onze klanten zoeken wij naar de beste totaaloplossing. Onze systemen worden volledig in-house ontwikkeld, geproduceerd & geassembleerd. Odink & Koenderink levert met haar systemen een succesvolle bijdrage in de energietransitie. Opdrachtgevers zijn onder meer netbeheerders Enexis, Liander en Stedin. Voor railinfra toepassingen ontwikkelen wij wissel verdeel- en aansluitkasten, opdrachtgever is onder meer spoorwegbeheerder Prorail. 

Het team van Odink & Koenderink Nederland BV groeit en bestaat nu uit ca. 55 medewerkers. We investeren actief in nieuwe producten, installaties, IT en processen. O&K is een erkend leerbedrijf en werkt samen met de sociale werkvoorziening. Kortom, een bedrijf met een rijke historie en een prachtige toekomst.

 

Spreekt deze omschrijving van ons bedrijf jou aan?
Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons gaat helpen met diverse administratieve werkzaamheden, namelijk een 

Backoffice medewerk(st)er

20- 24 uur p/w, werktijden in overleg

Als backoffice medewerker ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende werkzaamheden. 
Deze variëren uit het aannemen van inkomend telefoonverkeer, er voor zorgen dat vragen bij de juiste personen binnen de organisatie terechtkomen, het ondersteunen van de verkoopadministratie door het invoeren van verkooporders, plannen van productieorders, printwerkzaamheden voor projecten en alle verdere voorkomende werkzaamheden. 
Kortom, je bent een waardevolle spil binnen onze organisatie!

Wat wij van jou vragen:

  • Een zelfstandige en positieve werkhouding
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Klantvriendelijk 
  • Oplossingsgericht
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Een afgeronde opleiding op Mbo niveau

 

Specifieke kwaliteiten: collegiaal, communicatief, eerlijk, flexibel, nauwkeurig, groot verantwoordelijkheidsgevoel, respect- en tactvol, resultaatgericht, stressbestendig en geen 9 tot 5 mentaliteit. 
Maar bovenal ben je een fijne collega, passend in ons enthousiaste en kundige team!

Wat wij bieden:
Odink & Koenderink Nederland BV biedt haar werknemers een plezierige werkomgeving met korte communicatie lijnen. Wij bieden werknemers een marktconform salaris, 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, gedeeltelijke vergoeding van een sportabonnement, een goede pensioenregeling en een reiskostenvergoeding of woon je in de buurt: een fietsregeling. 

Past deze mooie vacature bij jou?
Ben je geïnteresseerd en wil je reageren? Mail dan je cv en een korte motivatie naar bouwien.rutten@odink-koenderink.nl. Wil je vooraf meer weten? Bel dan met Bouwien op ma-di-do op 053-5730404.