Vacature: Logistiek medewerker m/v

Wat ga je doen:

Als logistiek medewerker ben jij verantwoordelijk voor het beheer van het magazijn en het lossen en laden van inkomende en uitgaande goederen. Je draagt zorg voor de werkvoorraad van de productiecellen (2 bin)  bij de montage afdeling. Je werkt hierbij secuur en veilig. Vervolgens zorg je voor de administratieve verwerking van goederen. Je rijdt veelvuldig op een heftruck en samen met je collega’s zorg je voor een schoon en net magazijn. Kortom, een mooie allround functie voor een logistieke duizendpoot!

Wat we van jou vragen:

Als logistiek medewerker voor O&K heb je een MBO werk- en denkniveau, ben je flexibel en accuraat.
Ervaring met automatisering- en logistieke processen is een must. Het gebruik van (nieuwe) digitale middelen maak jij je snel eigen.

Wat we jou kunnen bieden:
Je wordt onderdeel van een plezierig en collegiaal logistiek team, bestaande uit 7 medewerkers. Uiteraard is de lijn met alle andere O&K collega’s heel kort. De cultuur van de organisatie is open, direct en betrokken.
Past deze werkcultuur bij jou en durf je je logistieke verantwoordelijkheid te nemen? Reageer!

De arbeidsvoorwaarden bij Odink & Koenderink Nederland B.V. zijn volgens de Metalektro CAO.
Wij bieden medewerkers diverse extra’s, waaronder een jaarlijkse sportvergoeding en een fietsplan, maar ook hebben we volop aandacht voor ontwikkeling en opleiding van medewerkers.

We ontvangen graag jouw cv en korte motivatie per mail. Deze mag je mailen naar HR manager Bouwien Rutten: bouwien.rutten@odink-koenderink.nl.


Eerst telefonisch informatie over de functie inwinnen kan natuurlijk, dit kan op 06-20 58 90 37

Solliciteer direct!
Werken bij Odink & Koenderink

Bouwien Rutten

HR Manager

Werken bij Odink & Koenderink, solliciteren of vragen over een vacature? Neem gerust contact op.

Stuur mij een e-mail
Odink & Koenderink - Bouwien

Neem contact op met Bouwien Rutten (aanwezig op ma-di-do)

Al meer dan 100 jaar is Odink & Koenderink specialist in totaaloplossingen voor het laagspanningsnetwerk voor onder andere netbeheer, (rail) infra en openbare verlichting. Opdrachtgevers zijn onder meer netbeheerders Enexis, Liander en Stedin. Het team van Odink & Koenderink Nederland BV groeit en bestaat nu uit ca. 55 medewerkers. We investeren actief in nieuwe producten, installaties, IT en processen.
O&K is een erkend leerbedrijf en werkt samen met de sociale werkvoorziening. Kortom, een bedrijf met een rijke historie en een prachtige toekomst.