Vacature: meewerkend voorman/operator

Al meer dan 100 jaar is Odink & Koenderink specialist in totaaloplossingen voor het laagspanningsnetwerk voor onder andere netbeheer, (rail) infra en openbare verlichting. Samen met onze klanten zoeken wij naar de beste totaaloplossing. Onze systemen worden volledig in-house ontwikkeld, geproduceerd & geassembleerd. Odink & Koenderink levert met haar systemen een succesvolle bijdrage in de energietransitie. Opdrachtgevers zijn onder meer netbeheerders Enexis, Liander en Stedin. Voor railinfra toepassingen ontwikkelen wij wissel verdeel- en aansluitkasten, opdrachtgever is onder meer spoorwegbeheerder Prorail. 

Het team van Odink & Koenderink Nederland BV groeit en bestaat nu uit ca. 55 medewerkers. We investeren actief in nieuwe producten, installaties, IT en processen. O&K is erkend leerbedrijf en werkt samen met de sociale werkvoorziening. Kortom, een bedrijf met een rijke historie en een prachtige toekomst.

Spreekt deze omschrijving van ons bedrijf jou aan?

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de plaatwerkfabriek, een:

Meewerkend voorman / operator

Als voorman ben je eindverantwoordelijke voor de planning en alle voorkomende werkzaamheden uitgevoerd door jouw team in de plaatwerkfabriek. Dit team bestaat uit 8 medewerkers, bestaande uit lassers en operators. Je rapporteert aan de productie manager. Daarnaast ben je uitvoerend verantwoordelijk voor de bewerkingen aan een CNC-programmeerbare koperbewerkingsmachine. Voor jou is het lezen van werktekeningen vanzelfsprekend en je werkt zelfstandig en secuur.
Kortom, wij vragen een veelzijdige en verantwoordelijke collega die naast het aansturen en begeleiden van collega’s ook graag op de werkvloer de handen uit de mouwen steekt!

Wat wij van jou vragen:

  • Een aantal jaren leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie. 
  •  Ervaring in het bedienen van programmeerbare machines.
  • Je kennisniveau is minimaal MBO niveau 4.
  • Jouw kwaliteiten kenmerken zich in resultaatgericht werken, goed samenwerken met directe collega’s, stressbestendigheid en je bent nauwkeurig in je werkzaamheden.

 

Specifieke kwaliteiten: collegiaal, communicatief, eerlijk, flexibel, kwaliteitsgericht, nauwkeurig, groot verantwoordelijkheidsgevoel, respect- en tactvol, resultaatgericht, stressbestendig en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat wij bieden:
Odink & Koenderink Nederland BV biedt haar werknemers een plezierige werkomgeving met korte communicatie lijnen. Wij bieden werknemers een marktconform salaris, 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, gedeeltelijke vergoeding van een sportabonnement, een goede pensioenregeling en een reiskostenvergoeding of woon je in de buurt: een fietsregeling. 

Past deze mooie vacature bij jou?
Ben je geïnteresseerd en wil je reageren? Mail dan je cv en een korte motivatie naar bouwien.rutten@odink-koenderink.nl. Wil je vooraf meer weten? Bel dan met Bouwien op ma-di-do op 053-5730404.

Solliciteer Direct
Odink & Koenderink Haaksbergen

Bouwien Rutten

HR Manager

Werken bij Odink & Koenderink, solliciteren of vragen over een vacature? Neem gerust contact op.

Stuur mij een e-mail
Odink & Koenderink - Bouwien

Neem contact op met Bouwien Rutten (aanwezig op ma-di-do)