Vacature: Operationeel Teamleider Connectens

C&S Benelux en Odink & Koenderink Nederland hebben hun gezamenlijke kennis voor de ontwikkeling van de Compacte Aansluitmodule (CAM) in Connectens gebundeld. Deze samenwerking heeft de Europese aanbesteding gegund gekregen door de Nederlandse netwerkbeheerders. Een mooie start van een innovatiepartnerschap is geboren!

Voor de aansturing van de productielijn van deze Compacte Aansluitmodules èn toekomstige innovatieve projecten van Connectens zijn wij op zoek naar een:

operationeel teamleider (fulltime)

Wat ga je doen:
Als operationeel teamleider ben je het eerste aanspreekpunt voor jouw team op de productievloer. Je bent verantwoordelijk voor de orderverwerking in ons IT-systeem. Vervolgens plan je jouw team in voor de uitvoering en houd je er zicht op dat de planning daadwerkelijk wordt gehaald. Natuurlijk zorg je er ook voor dat materialen op tijd geleverd worden en onderhoudt je de contacten met leveranciers.

Wat we van jou vragen:
Als operationeel projectleider heb je een MBO werk- en denkniveau. Je kunt snel schakelen en uitstekend prioriteiten stellen. Klantgericht werken is een natuurlijke eigenschap, het aansturen van een team behoort tot jouw vaardigheden. Je hebt werkervaring in het coördineren en inplannen van een productielijn, bestaande uit een team van ± 6 medewerkers. Efficiency en resultaatgerichtheid behoren tot jouw basis skills.

Wat we jou kunnen bieden:
Je wordt onderdeel van een plezierig en collegiaal team. De cultuur van de organisatie is open, direct en betrokken. De activiteiten van Connectens zijn ondergebracht  bij Odink & Koenderink Nederland BV. Eind 2022 gaat Connectens, samen met O&K, verhuizen naar een nieuwe locatie op het Stepelo te Haaksbergen. Tot die tijd zijn we gevestigd aan de Parallelweg 10 in Haaksbergen.

De arbeidsvoorwaarden bij Connectens zijn volgens de Metalektro CAO.
Wij bieden medewerkers diverse extra’s, waaronder een jaarlijkse sportvergoeding en een fietsplan, maar ook hebben we volop aandacht voor ontwikkeling en opleiding van medewerkers.

We ontvangen graag jouw  cv en korte motivatie per mail. Deze mag je mailen naar HR manager Bouwien Rutten bouwien.rutten@odink-koenderink.nl

Eerst telefonisch informatie over de functie inwinnen kan op 06-20 58 90 37

Solliciteer Direct!
Connectens

Bouwien Rutten

HR Manager

Werken bij Odink & Koenderink, solliciteren of vragen over een vacature? Neem gerust contact op.

Stuur mij een e-mail
Odink & Koenderink - Bouwien

Neem contact op met Bouwien Rutten (aanwezig op ma-di-do)