Vacature: Project engineer

Odink & Koenderink is al meer dan 100 jaar specialist in totaaloplossingen voor het laagspanningsnetwerk voor onder andere netbeheer, (rail) infra en openbare verlichting. Samen met onze klanten zoeken wij naar de beste totaaloplossing. Onze systemen worden volledig in-house ontwikkeld, geproduceerd & geassembleerd. Odink & Koenderink levert met haar systemen een succesvolle bijdrage in de energietransitie. Opdrachtgevers zijn onder meer netbeheerders Enexis, Liander en Stedin. Voor railinfra toepassingen ontwikkelen wij wissel verdeel- en aansluitkasten, opdrachtgever is onder meer spoorwegbeheerder Prorail.

Het team van Odink & Koenderink Nederland BV groeit en bestaat nu uit ca. 60 medewerkers. We investeren actief in nieuwe producten, installaties, IT en processen. O&K is een erkend leerbedrijf en werkt samen met de sociale werkvoorziening. Kortom, een bedrijf met een rijke historie en een prachtige toekomst. Deze toekomst gaan we vanaf 2023 voorzetten op een spiksplinternieuwe locatie op ’t Stepelo in Haaksbergen.

Ons sales team willen wij uitbreiden met een:

Project engineer

In deze mooie en uitdagende functie ben je de eerste communicatielijn voor en naar de klant. 
Het opstellen van de offerte, de uitvoering van projecten en orders en de daarbij behorende communicatie valt direct onder jouw verantwoording. Je bent van nature vasthoudend en je oplossingsvermogen is groot. De opdrachtgever weet zich met jou als verantwoordelijk project engineer gewaarborgd van aandacht, kwaliteit en deskundigheid.

Je bent een kei in het eenduidig vastleggen van gewenste aanpassingen en eventuele op- en aanmerkingen conform de vastgelegde workflow. Als geen ander weet je focus te behouden op de vooraf overeengekomen doelstelling. Alhoewel je tijdens deze weg naar het doel soms jouw creativiteit en flexibiliteit moet aanspreken als er zich onverwachte veranderingen plaatsvinden. Maar ook dat gaat je goed af. Jij weet immers te schakelen en mee te denken!

  • Het ontwerpen en ontwikkelen van complete RVS verdeelsystemen voor buitenopstellingskasten, moducenter verdeelsystemen en laagspanningsrekken.
  • Offertetrajecten en opdrachten overdragen aan engineers-werkvoorbereiding.
  • Het informeren van ordermutaties en levertijd wijzigingen, afstemmen en begeleiden van FAT afnames
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe producten.

Bovenstaande werkzaamheden komen allemaal aan bod in de rol van project engineer bij O&K.
Kortom, een engineeringsfunctie waarin techniek samen komt met mensgericht werken en denken. Afwisselend!

Herken jij je in bovenstaand profiel en is je belangstelling gewekt? We nemen je graag mee in een kennismaking met O&K.

Donderdag 25 augustus (van 16.00 tot 18.00 uur) of vrijdagmiddag 26 augustus (14.00 tot 16.00 uur) ben je van harte welkom voor een kennismaking met ons bedrijf én je mogelijke toekomstige collega’s. Meld je komst wel even aan via de mail bouwien.rutten@odink-koenderink.nl of via whatsapp 06-20589037, naam en telefoonnummer is voldoende.

Odink & Koenderink Nederland BV biedt haar medewerkers

Een plezierige werkomgeving met korte communicatie lijnen. Een marktconform salaris, 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, gedeeltelijke vergoeding van een sportabonnement en een goede pensioenregeling.

Ben je zondermeer van plan te solliciteren naar deze mooie functie? Dat mag natuurlijk ook! Mail jouw cv en een bondige motivatie naar bovengenoemd mailadres.

Wij kijken uit naar jouw reactie!

Bouwien Rutten

HR Manager

Werken bij Odink & Koenderink, solliciteren of vragen over een vacature? Neem gerust contact op.

Stuur mij een e-mail
Odink & Koenderink - Bouwien

Neem contact op met Bouwien Rutten (aanwezig op ma-di-do)