Verkoop Odink & Koenderink aan de Staka Groep afgerond

Odink & Koenderink Nederland B.V.

Odink & Koenderink Nederland B.V., is vanaf nu de officiële entiteit van het bedrijf. Na een korte bedrijfssluiting, van 27 t/m 31 maart, zal Odink & Koenderink vanaf 1 april 2020 als zelfstandige entiteit de bedrijfsvoering hervatten.

Odink & Koenderink Nederland levert totaaloplossingen voor het laagspanningsnetwerk. Met passie, en gewapend met 100 jaar kennis zoeken wij samen met onze klanten naar de beste oplossing voor hun wensen.

Odink & Koenderink, gevestigd in Haaksbergen, is van origine een familiebedrijf en opgericht in 1920. Vanaf maart 2020 is het bedrijf onderdeel van de Staka Groep.

Odink & Koenderink onderscheidt zich door het leveren van maatwerk totaaloplossingen. Producten worden volledig in-house geëngineerd, geproduceerd en als gecertificeerd totaalproduct afgeleverd.

Terug naar haar roots

Als zelfstandig bedrijf, kan Odink & Koenderink nu ‘terug naar haar roots’ en zich richten op waar haar kracht altijd gelegen heeft: het leveren van totaaloplossingen voor het laagspanningsnetwerk.

Binnen dit, steeds veranderende landschap, zal Odink & Koenderink haar ruim 100 jaar aan kennis en expertise in gaan zetten om vernieuwende oplossingen te blijven ontwikkelen.

De komende tijd wordt er dus vooral geconcentreerd op productinnovaties. Verder gaat er gewerkt worden aan de flexibiliteit en de optimalisatie van het productieproces, met als doel het verbeteren van de leverperformance.

27-03-2020: Odink & Koenderink back in business

Externe video URL

Odink & Koenderink - alle informatie over de overdracht

Belangrijke data

 • GESLOTEN: Van 27-03-2020 t/m 31-03-2020
 • GEOPEND: Op 01-04-2020 worden de activiteiten hervat

Productassortiment

Odink & Koenderink zal de volgende producten blijven leveren:

SYSTEMEN

 1. RVS kasten & verdeelsystemen, waaronder:
 • OV Kasten
 • Rail Verdelers
 • GSM Kasten
 • Marktkasten
 1. ModuCenter (VMS) verdeelsystemen onder andere:
 1. Laagspanningsrekken: klantspecifiek en op maat ontwikkeld en geproduceerd.

COMPONENTEN

 1. Buitenopstellingskasten in zowel RVS als kunststof.
 2. Jean Müller zekeringen, zekeringlastscheiders, zekeringlastscheiderstroken en aanverwante artikelen.
 3. Overige ModuCenter (VMS) systeem componenten.