Verhuizen naar een gloednieuw energieneutraal bedrijfspand

In December gaat Odink & Koenderink verhuizen naar een gloednieuw energieneutraal bedrijfspand op bedrijventerrein Stepelerveld.


Odink & Koenderink levert al ruim honderd jaar totaaloplossingen voor laagspanningsnetwerken en de jaren heen onderging de organisatie vele uitbreidingen. Het huidige pand is verouderd en niet meer duurzaam en om de groei te kunnen waarborgen verhuist O&K nu dus naar een nieuw pand.


Bedrijventerrein Stepelerveld bood mogelijkheden voor een nieuw bedrijfspand, waar vanaf januari niet alleen Odink & Koenderink, maar ook Connectens gevestigd zal worden. Deze joint venture tussen Odink & Koenderink en C&S Nederland, zal vanaf begin volgend jaar starten met de productie van de Compacte Aansluitmodule (CAM), het resultaat van de gegunde Europese aanbesteding door de Nederlandse netwerkbeheerders.


Volledig Elektrisch


Het Stepelerveld is het groenste bedrijventerrein van Twente. Het nieuwe bedrijfspand wordt dus ook zo duurzaam mogelijk opgeleverd met volop energiebesparende maatregelen. Het pand wordt volledig elektrisch met onder andere zonnepanelen en warmtepompen. Daarnaast wordt zonwerende beglazing in de hal toegepast, om zoveel mogelijk opwarming door zoninstraling te voorkomen en toch voldoende daglicht te genereren. Er wordt dikkere dakisolatie toegepast met een witte dakbedekking, waarmee met de  hoge zon reflectiefactor opwarming van het dakisolatiepakket door zon­ instraling meer wordt beperkt.

Medio december ‘22 verhuist Odink & Koenderink naar bedrijventerrein Stepelo in Haaksbergen. In deze periode zijn we mogelijk iets minder flexibel dan u van ons gewend bent. Van 21 december 2022 tot en met 2 januari 2023 zijn wij gesloten. Vanaf 2 januari is het nieuwe vestigingsadres Kabelstraat 13, 7483 PR Haaksbergen.

Voor al onze activiteiten zijn wij altijd op zoek naar talentvolle collega’s.

Werken bij ons?

Van engineer tot montage medewerker, allen leveren een belangrijke bijdrage aan het ontstaan van onze producten. Samen bereik je het beste resultaat!

Benieuwd naar informatie over werken bij Odink & Koenderink of Connectens?
Mail: bouwien.rutten@odink-koenderink.nl en kom een keer langs. Een bezoek aan onze nieuwe locatie in Haaksbergen is absoluut de moeite waard!

Ik kom een keer langs!
Odink & Koenderink - Bouwien

Werken bij O&K of Connectens? Kom een keer langs!