Voetpadkast voor elektriciteit

Bij Odink & Koenderink bieden we voetpadkasten voor elektriciteit aan die speciaal zijn ontworpen om een veilige en efficiënte stroomverdeling te garanderen. Deze RVS straatkasten zijn ideaal voor gebruik in diverse omgevingen. Ze worden veelal gebruikt voor bovengrondse aansluitingen van kabelnetwerken, telecom en diverse andere toepassingen. Onze voetpadkasten voor elektriciteit kunnen worden bevestigd op een sokkel, plint of op de wand.

RVS Straatkast RVH 2S DC3 1150 x 1070

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

Bij Odink & Koenderink vindt u een voetpadkast voor elektriciteit die betrouwbaar, duurzaam en op maat gemaakt is. Onze producten zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS) en hebben een hoge beschermingsgraad (IP44-IK 10 overeenkomstig NEN-EN-IEC 60529 en NEN-EN-IEC 62262). Dit zorgt voor een grote torsieweerstand en maakt de kast uiterst vandalismebestendig.

Diverse specificaties

In ons assortiment straatkasten vindt u uiteenlopende modellen, variërend in grootte en ontwerp. Ieder model heeft zijn eigen unieke specificaties, zoals de afmetingen en het aantal deuren of compartimenten. Daarnaast zijn er modellen met meerdere deuren of compartimenten, wat ze bijzonder handig maakt voor verschillende situaties en waardoor ze voor diverse toepassingen inzetbaar zijn. Optioneel leveren wij het product met fundering of voedingsunit en kunt u de inrichting volledig zelf bepalen: van verwarming tot verlichting! U kunt uw voetpadkast voor elektriciteit in vrijwel alle RAL kleuren bestellen. Enkele modellen zijn bovendien direct uit voorraad leverbaar. In onze configurator kunt u in enkele stappen uw voetpadkast voor elektriciteit samenstellen.

Direct een offerte voor uw voetpadkast voor elektriciteit

Configureer direct

Bent u op zoek naar een voetpadkast voor elektriciteit die aan al uw eisen voldoet? Configureer direct uw product bij Odink & Koenderink en ontvang binnen 1 minuut een offerte op maat van ons. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag bij het samenstellen van uw voetpadkast voor elektriciteit.

Configureer direct