Waterdichte buitenkasten voor elektra

Onze buitenkasten bieden een professionele en betrouwbare oplossing voor waterdichte elektrakasten. Wij bieden een breed scala aan buitenkasten voor elektra, ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en gemaakt van hoogwaardige materialen.

RVH 2S 1150 x 1070 x 355_3508-2480_WEB RVN 2S 900 x 1070 x 355

Veilige en betrouwbare buitenkasten

Onze elektrakasten voor buiten zijn een onmisbaar onderdeel van het elektriciteitsnetwerk. Ze zijn niet alleen veilig en betrouwbaar, maar ook zeer efficiënt. Wij ontwikkelen onze oplossingen klantspecifiek en kunnen deze flexibel samenstellen voor diverse toepassingen.

Hoge beschermingsgraad

Onze elektrakasten voor buiten zijn ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. De kasten hebben de beschermingsgraad IP44-IK10, wat overeenkomt met NEN-EN-IEC 60529 en NEN-EN-IEC 62262. De buitenkasten bieden grote weerstand tegen mechanische stoten, overeenkomstig met NEN-EN-IEC 61439-5. Dat verzekert dat de kast bestand is tegen vandalisme. U heeft daarnaast de optie voor een anti-graffiti behandeling of een anti-wildplak coating, waardoor affiches en stickers niet blijven plakken.

Odink & Koenderink

Direct een vrijblijvende offerte

Direct configureren

Als u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een elektrakast voor buiten, kunt u direct en eenvoudig een offerte aanvragen. Heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact op. Onze experts adviseren u graag over het selecteren van de juiste elektrakast voor uw specifieke behoeften.

Direct configureren

Guido Westerd, Back Office Manager

Heeft u een vraag? Of direct advies nodig?

Neem gerust contact op! Wij adviseren u graag over de juiste oplossing.

Bekijk onze aanpak
Guido Westerd

Neem contact op met Guido Westerd