Hermanno Scharenborg – Operator

Het gevoel van het familiebedrijf waar ik ooit gestart ben, is nu weer terug

Complete in-house productie 

Odink & Koenderink levert totaaloplossingen voor het laagspanningsnetwerk voor onder andere netbeheer, (rail)infra en openbare verlichting. Maar wat Odink & Koenderink écht onderscheidend maakt, is dat onze systemen compleet in-house worden geproduceerd. Zowel de behuizing als verdeler worden volledig geëngineerd & geassembleerd en als gecertificeerde totaaloplossing geleverd aan onze klant.

Odink & Koenderink terug naar haar roots  
Odink & Koenderink is sinds 27 maart 2020 weer een zelfstandig bedrijf en daarmee hebben we onze eigen identiteit weer terug. In deze serie spreken we met verschillende medewerkers wat dit voor hen betekent en hoe onze klanten hier in de toekomst van profiteren.

Hoogwaardige componenten voor het beste totaalproduct 

Hermanno Scharenborg werkt al 42 jaar bij Odink & Koenderink en is Operator. Hij bedient verschillende soorten machines, van ponsmachines, zaagbanken tot lasbanken in de metaalafdeling. Bij de productie maakt Odink & Koenderink gebruik van kwalitatief hoogwaardige componenten om zo een tot het gewenste eindresultaat voor onze klanten te komen: een gecertificeerd totaalproduct. Gebruiksvriendelijk en klaar voor installatie.

Odink & Koenderink - Hermanno

Terug naar het familiebedrijf 

Odink & Koenderink bestaat al 100 jaar en is van origine een familiebedrijf. Binnen het bedrijf is ontzettend veel kennis aanwezig vanuit de historie. In het steeds veranderende landschap zal Odink & Koenderink haar kennis en expertise in gaan zetten om vernieuwende oplossingen te blijven ontwikkelen. Hermanno heeft tijdens al deze jaren veel veranderingen meegemaakt maar geeft aan dat 'het gevoel van het familiebedrijf waar ik ooit gestart ben, nu weer terug is'. Hij ziet de waardering en samenwerking met collega's als een plezierige manier van werken.

Benieuwd naar onze plannen? 

Wilt u meer weten over de teamleden van Odink & Koenderink en welke plannen wij hebben voor de toekomst? En wat deze plannen voor u zullen betekenen? Lees hier meer of neem contact op.