Veldkast

Een veldkast, ook wel bekend als een RVS straatkast, is een onmisbaar onderdeel van de infrastructuur in onze steden en dorpen. Deze kasten bieden een professionele oplossing voor bovengrondse aansluitingen van kabelnetwerken, telecom en vele andere toepassingen. Onze veldkasten zijn geschikt voor bevestiging op een betonnen of RVS sokkel, plint of op de wand.

RVS Straatkast RVH 2S DC3 1150 x 1070

Betrouwbare en duurzame veldkasten

Bij Odink & Koenderink vindt u een veldkast die betrouwbaar, duurzaam en op maat gemaakt is. Onze producten zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS) en beschikken over een hoge beschermingsgraad (IP44-IK overeenkomstig NEN-EN-IEC 60529 en NEN-EN-IEC 62262), wat zorgt voor duurzaamheid en grote torsieweerstand. Dit maakt de kast uiterst vandalismebestendig.

Wij bieden een breed scala aan modellen, variërend in grootte en ontwerp, om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Elk model heeft zijn eigen unieke specificaties, zoals de afmetingen en het aantal deuren of compartimenten. Daarnaast zijn er modellen met meerdere deuren of compartimenten, wat ze bijzonder handig maakt voor verschillende situaties en waardoor ze voor diverse toepassingen inzetbaar zijn. Optioneel leveren wij het product fundering of voedingsunit. De veldkasten zijn in vrijwel alle RAL kleuren leverbaar en enkele modellen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Direct een offerte

Configureer direct

Bent u op zoek naar een veldkast die aan al uw eisen voldoet? Configureer direct uw veldkast bij Odink & Koenderink: selecteer de gewenste afmetingen, compartimenten en het model en kies vervolgens uit diverse aanvullende opties. Binnen 1 minuut ontvangt u een offerte op maat van ons. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over een oplossing op maat? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag bij het samenstellen van uw veldkast.

Configureer direct

Guido Westerd, Back Office Manager

Heeft u een vraag? Of direct advies nodig?

Neem gerust contact op! Wij adviseren u graag over de juiste oplossing.

Bekijk onze aanpak
Guido Westerd

Neem contact op met Guido Westerd