Frank Noordink - Research & development

De klant centraal

De klant staat bij Odink & Koenderink altijd centraal tijdens het gehele proces. Flexibiliteit, meedenken en zoeken naar mogelijkheden en oplossingen voor de diverse toepassingen en gebruikers zijn voor Engineer Frank Noordink een vanzelfsprekendheid. Bij het ontwerpen en de ontwikkeling van een optimaal werkend systeem wordt door onze technische adviseurs niet puur en alleen gekeken naar de toepassing. Er wordt ook rekening gehouden met praktische zaken die belangrijk zijn voor de klant.

Optimalisatie door inzet kennis en kwaliteiten

Noordink werkt nu 22 jaar bij Odink & Koenderink. Hoewel hij veelal zelfstandig werkt in zijn functie als Engineer, werkt hij ook vaak nauw samen met zijn collega’s om kennis en kwaliteiten te kunnen benutten om zo de producten en processen te optimaliseren.

Ik ben productontwikkelaar maar denk ook mee over de verbetering van het proces. Je kunt een product ontwikkelen maar als je het proces verbetert, dan wordt het geheel voor iedereen beter

Dynamisch bedrijf dankzij betrokkenheid 

Frank ziet Odink & Koenderink als een dynamisch bedrijf, mede door de korte lijnen en betrokkenheid van de directeur. Hij ziet de toekomst van Odink & Koenderink positief in: 'we kunnen investeren en groeien omdat we goed inspelen op de vraag van de klant'.

Odink & Koenderink - Frank

Benieuwd naar onze plannen? 

Wilt u meer weten over de teamleden van Odink & Koenderink en welke plannen wij hebben voor de toekomst? En wat deze plannen voor u zullen betekenen? Lees hier meer of neem contact op.

Odink & Koenderink in Beeld: ontmoet onze medewerkers