Moniek Keizers-Witbreuk - ETO Monteur

Ik vind het prettig dat we het samen oppakken, we hebben als team veel ambitie om door te groeien

Veerkrachtige organisatie met lange geschiedenis 

Odink & Koenderink gaat nu ‘terug naar haar roots’ en richt zich het leveren van totaaloplossingen voor het laagspanningsnetwerk. Moniek geeft aan dat grote projecten haar veel uitdaging bieden en ziet Odink & Koenderink als een veerkrachtige organisatie met een brede geschiedenis en kennis. Deze kennis wordt nu ingezet voor de ontwikkeling van standaard configureerbare productlijnen. 

Breed inzetbare vakkennis 

Als ETO-monteur is iedere dag anders volgens Moniek Keizers-Witbreuk. Ze is trots dat ze al 23 jaar werkzaam is voor Odink & Koenderink. Ze is breed inzetbaar en heeft in al die jaren veel vakkennis opgedaan die ze inzet binnen verschillende productielijnen.

Een ambitieus team 

Het kleinschalige aspect van de organisatie en het teamgevoel is voor Moniek erg belangrijk. Ook werkt zij graag samen met de engineer om een nieuw product te ontwikkelen. 'Ik vind het prettig dat we het samen oppakken, we hebben als team veel ambitie om door te groeien'. De feedback van onze klanten en de monteurs wordt meegenomen in de ontwikkeling van de producten.

Odink & Koenderink - Moniek

Benieuwd naar onze plannen? 

Wilt u meer weten over de teamleden van Odink & Koenderink en welke plannen wij hebben voor de toekomst? En wat deze plannen voor u zullen betekenen? Lees hier meer of neem contact op.

Odink & Koenderink in Beeld: ontmoet onze medewerkers