Martijn Teesink - Voorman Logistiek

Wij werken er samen hard aan om de goederen op tijd te leveren en zo te zorgen voor een tevreden klant

Volop aan het innoveren 

Odink & Koenderink kan nu ‘terug naar haar roots’ en zich richten op waar haar kracht altijd gelegen heeft: het leveren van totaaloplossingen voor het laagspanningsnetwerk. Dit doen wij voor netbeheer, meetbedrijven & (rail)infra. Volgens Martijn Teesink is het bedrijf volop in ontwikkeling en bezig met innovaties en groei. We richten ons de komende tijd naast maatwerk ook op de ontwikkeling van standaard configureerbare productlijn met hoge kwaliteitsstandaarden. 

Odink & Koenderink is sinds 27 maart 2020 weer een zelfstandig bedrijf en daarmee hebben we onze eigen identiteit weer terug. In deze serie spreken we met verschillende medewerkers wat dit voor hen betekent en hoe onze klanten hier in de toekomst van profiteren.

Onze klant staat altijd centraal 

Als voorman Logistiek is Martijn Teesink verantwoordelijk voor de in- en uitgaande goederen, voorraadbeheer en de planning van zijn team. Hij noemt het team waar hij leiding aan geeft 'klein en fijn' en vindt het prettig dat er veel contact is binnen de organisatie. Samen met de klant brengt Odink & Koenderink de behoefte in kaart en ontwikkelen wij het gewenste systeem. Tijdens dit hele proces staat de klant altijd centraal volgens Martijn Teesink, of het nu gaat over een maatwerk product of een ‘plug-and-play’ oplossing in de toekomst. 

Samenwerken voor een tevreden klant 

Martijn ervaart veel vrijheid in zijn werk en werkt graag samen met zijn team aan verbeteringen, efficiëntie en innovaties op het gebied van voorraadbeheer, logistiek en duurzaamheid. Hij is trots op het team van Odink & Koenderink, 

Meer O&K in Beeld? Klik hier
Odink & Koenderink Martijn Teesink

Benieuwd naar onze plannen? 

Wilt u meer weten over de teamleden van Odink & Koenderink en welke plannen wij hebben voor de toekomst? En wat deze plannen voor u zullen betekenen? Lees hier meer of neem contact op.

Odink & Koenderink in Beeld: ontmoet onze medewerkers