Roy Hoefman - Sales Manager

Er werken veel mensen die echt willen en zo kom je tot een prachtig eindresultaat voor de klant

Onderscheidend door totaaloplossingen 

Odink & Koenderink onderscheidt zich door het leveren van RVS en ModuCenter Verdeelsystemen en laagspanningsrekken. Daarnaast gaan we ons de komende tijd richten op de ontwikkeling van standaard configureerbare productlijn. Het zoeken naar mogelijkheden en oplossingen voor de diverse toepassingen en gebruikers zijn daarom een vanzelfsprekendheid voor Roy Hoefman.

Ondanks rijke geschiedenis een jong en dynamisch bedrijf 

Een passend product bij de behoefte van de klant weten te vinden, dat staat centraal binnen de werkzaamheden van Sales Manager Roy Hoefman. Hij werkt sinds 1996 bij Odink & Koenderink en beschrijft het bedrijf als jong en dynamisch, ondanks het 100-jarige bestaan en de recente overnames. Onze producten worden dus al bijna honderd jaar doorontwikkeld en staan door heel het land. 'We waren eigenlijk een oud bedrijf dat voortborduurde op hetgeen ooit ontwikkeld, de kansen voor O&K zijn dat we weten wat onze klanten belangrijk vinden en hoe we onze kasten zó moeten inrichten dat monteurs er makkelijk mee kunnen werken.'

Vernieuwing door inzet kennis en expertise

Binnen het bedrijf is ontzettend veel kennis en ervaring aanwezig. In het steeds veranderende landschap van laagspanningsnetwerken zal Odink & Koenderink haar kennis en expertise in zetten om vernieuwende oplossingen te blijven ontwikkelen. Dit alles komt tot stand dankzij de fijne samenwerking en betrokkenheid met de collega's. 'Er werken veel mensen die echt willen en zo kom je tot een prachtig eindresultaat voor de klant'.

Afsrpaak plannen met Roy? Klik hier!
Odink & Koenderink - Roy

Benieuwd naar onze plannen? 

Wilt u meer weten over de teamleden van Odink & Koenderink en welke plannen wij hebben voor de toekomst? En wat deze plannen voor u zullen betekenen? Lees hier meer of neem contact op.

Odink & Koenderink in Beeld: ontmoet onze medewerkers