Harrie Freriksen - Voorman Montage

in je eentje lukt het niet, samen kom je verder

Het bedrijf is volop bloei 

In 1920 startte Odink & Koenderink met de productie van schakelmateriaal en ontploffingsveilige schakelkasten. Inmiddels heeft Odink & Koenderink al meer dan honderd jaar ervaring met het ontwikkelen van producten en systemen voor het laagspanningsnetwerk. Harrie Freriksen ziet dat Odink & Koenderink weer volop in bloei is en er wordt gewerkt aan de opbouw van het bedrijf.

Odink & Koenderink terug naar haar roots  
Odink & Koenderink is sinds 27 maart 2020 weer een zelfstandig bedrijf en daarmee hebben we onze eigen identiteit weer terug. In deze serie spreken we met verschillende medewerkers wat dit voor hen betekent en hoe onze klanten hier in de toekomst van profiteren.

Ook werken bij O&K? Bekijk onze vacatures!
Odink & Koenderink - Harrie

Kennis inzetten voor optimalisatie 

Harrie werkt al 34 jaar bij Odink & Koenderink. Hij vindt het mooi om te zien dat er veel ervaringen uit het verleden worden meegenomen om de huidige én toekomstige werkzaamheden te optimaliseren. Zo gebruikt Odink & Koenderink inzichten uit het verleden om de productielijn zo optimaal en efficiënt mogelijk in te richten en te innoveren in andere producten. Zo komen wij tot het gewenste eindresultaat: een gecertificeerd product dat met zorg en aandacht is geproduceerd. Gebruiksvriendelijk en klaar voor installatie.

De kracht van samenwerken 

Harrie geeft leiding aan twintig teamleden en ziet zijn leidinggevende functie als schakel tussen de verschillende lagen binnen de organisatie. Ook vindt hij dat de bereidwilligheid en samenwerking tussen de teamleden kenmerkend is voor het bedrijf. Daarbij heeft het sociale aspect ook een grote rol, zo geeft hij aan: 'in je eentje lukt het niet, samen kom je verder.'

Benieuwd naar onze plannen? 

Wilt u meer weten over de teamleden van Odink & Koenderink en welke plannen wij hebben voor de toekomst? En wat deze plannen voor u zullen betekenen? Lees hier meer of neem contact op.

Odink & Koenderink in Beeld: ontmoet onze medewerkers